Endret: 17 jul 2021     Opprettet: 29 nov 2016

Fellesvaskeri

Fellesvaskeriene er i 4H, 4N, 5G og 5C (inngang også fra Mogata 6A).

Fellesvaskeriene er til disposisjon for alle beboerne i borettslaget. 

Det er montert nye tørketromler. Bruksanvisning finner du her.

Låser til tavler for reservering av vask skal følge med leiligheten. Om dette mangler, ta kontakt med styret så ordner vi en ny for deg. Dersom du har mistet nøkkelen til din vaskelås, må du kontakte en låsesmed og få byttet sylinder i låsen for egen regning. 

Regler for fellesvaskeriene:

  • Du må reservere tid! Dette gjøres ved å benytte låstavlene i vaskeriene. Unntak er dersom maskinene ikke er i bruk når det er gått 2 timer etter noens reserverte starttid. Da kan du sette på en vask selv om du ikke har reservert tid tidligere. Men pass da på at din klesvask og klestørk er ferdig og fjernet før neste reserverte tid starter.

 

  • Hent klærne dine med en gang de er tørre, ikke la dem henge i flere dager. Slik vil flere beboere få brukt tørkeskapene.

 

  • Tørkeskapene skal alltid være dyttet helt inn. Ellers slipper varmen ut. Åpne tørkeskap vil resultere i høyere strømregninger og og motorene kan bli overopphetet og ødelag.

 

  • Vaskeriene kan ikke brukes etter kl. 22.00 på hverdager. Da skrus maskinene av, med hensyn til beboere mtp. støy. Pass på at klesvasken er avsluttet og maskinen åpnet før dette klokkeslettet, ellers vil du ikke få åpnet døren.

 

  • Rydd etter deg. Klær som ligger og slenger i lang tid vil bli kastet, og vaskeriene skal ikke brukes til oppbevaring. Hver og én beboer må hjelpe til med å holde det ryddig.

 

  • Ta hensyn! Ikke stjel andre beboeres vasketider. Din klesvask er ikke viktigere enn andres, planlegg god tid i forveien.