18 mai 2018

Nyhetsbrev Mai 2018

Nytt i Sandefjordgata Borettslag mai 2018

Innbrudd – hold utgangsdørene lukket

For noen uker siden var det innbrudd i to oppganger, og noen boder ble brutt inn i. Ytterdørene var uskadd. Det er mulig dette skjedde fordi folk lar ytterdørene stå åpne.

Styret vil minne om at ytterdørene skal være stengt. Alltid!

Hvis de settes opp, skal man være til stede selv hele tiden slik at man kan se døren. Dette er veldig viktig, så vi unngår nye innbrudd.

Sykler fjernet  

På dugnaden ble det fjernet flere sykler fra stativene, og satt på lager.

Dersom noen oppdager at sykkelen sin, som stod i sykkelstativene, er borte, kan det være at den ble fjernet på dugnaden.

Det ble i forkant, i flere kanaler, varslet at det under dugnadsdagen 1. mai, mellom kl 11 og 15 ikke var adgang til å ha sykler stående i stativene. De syklene som stod der likevel, fikk låsene klippet og ble fjernet. Syklene står nå oppbevart på et lager. Der vil de stå en liten stund til, men de syklene som ikke hentes vil bli kastet eller gitt bort til veldedig organisasjon.

De som tror sin sykkel kan ha blitt fjernet, kan kontakte styret for å få den tilbake.

Bakgårdene – kritt og kraner

Det er veldig hyggelig at alle bruker bakgårdene, og det er meningen. Og det er lagt til rette for både lek og avslapning for store og små. At barn tegner med kritt på asfalten er bare moro, og regnet vasker det jevnlig bort. I det siste er det imidlertid blitt litt mye. Flere steder ligger det store klaser med fargede krittrester, og det er tegnet på veggene. Og i flere oppganger er det tilgriset med fotspor som har tråkket i våt, farget kritt på veien inn.

Styret ber foreldre passe litt bedre på, så det ikke blir overdrevent mye av dette.

Kranene i bakgården brukes til vanning. De skal kun brukes av Bygårdsservice eller etter avtale med styret. Når det er skrudd på vanning/slanger skal dette ikke røres av andre. Det er ikke greit å koble av vanningsslanger for å bruke kranene selv. Ikke rør kranene eller slangene som vanner.

Nysådd gress

Utenfor oppgang I og K er det sådd gress. Det er vanskelig å få gresset til å gro her, og krever stadig vanning og at man ikke går på det nysådde gresset. Vennligst ikke gå på dette området, og ikke fjern pinnene som er satt opp som sperre. Pass på at barna ikke leker akkurat her.